• GB
  • NL
  • DE
30-50% goedkoper dan concurrent Sterk machine vision camera portfolio Uitstekende support Gecertificeerd door TÜV Rheinland 3 jaar garantie
Home Machine vision toepassingen - farmaceutische industrie

Machine vision toepassingen - farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie is een industrie die kritisch naar kwaliteit kijkt, omdat deze vaak te maken heeft met mensenlevens en gezondheid. Vision inspecteer systemen worden vaak gebruikt tijdens assemblage. Typische objecten die vaak geïnspecteerd worden zijn capsules, injecties, bubble caps, labels en etc. Alle Daheng Imaging camera’s ondergaan kritische tests onder verschillende omstandigheden om industriële en professionele standaards te garanderen. De productie op farmaceutisch level vindt meestal niet plaats in een lab. De betrouwbare inspecties in verschillende omstandigheden garanderen de kwaliteit van het medicijn. Om betrouwbare resultaten te garanderen biedt Daheng Imaging camera’s van voortreffelijke beeldkwaliteit met hoge-performance digitale interfaces en een snelle trigger responsie. Hiernaast zorgt de trigger signaal filterfunctie ervoor dat alleen de juiste pulsen naar de camera verstuurd worden. Het niet hebben van een fout-beeld of ontbrekend beeld is de meest belangrijke feature voor vision systemen in de farmaceutische industrie. Daheng Imaging camera’s zijn de juiste keuze hiervoor.
MER-131-210U3M en MER-502-79U3M van de MERCURY-familie hebben een verscheidenheid aan eigenschappen zoals hoge snelheden, precieze beeldopnames en een stabiel lopende multi-camera etc. Al deze eigenschappen maken de camera favoriet binnen de farmaceutische industrie en inspectie.
Daheng Imaging Cameras zijn erg geschikt voor kwaliteitscontroles in de farmaceutische industrie, door de volgende features:

-    Hoog frame-snelheid van het USB3.0 model
-    Voortreffelijke beeldkwaliteit
-    Licht gewicht en een klein formaat
-    Kan exacte momenten vastleggen
-    Perfecte performance met ruwe omstandigheden
-    Geschikt voor multi-camera’s


 
Foto