Keurmerk voor veilig online kopen van een machine vision camera

Keurmerk voor veilig online kopen van een machine vision camera

GeT Cameras, de webshop voor een industriële machine vision cameras, is nu aangesloten bij het webwinkel keurmerk WebwinkelKeur en EMOTA (European eCommerce & Omni-Channel Trade Association). Dit biedt voordelen voor GeT Cameras en voor u als klant. Met het keurmerk creëren wij een vertrouwelijke online omgeving voor het kopen van een machine vision camera. Het keurmerk geeft u namelijk een aantal garanties en de optie om voor u, de klant, een beoordeling achter te laten over uw ervaring met onze machine vision camera en onze service.

Uw mening over onze machine vision camera is belangrijk

Zoals hierboven vermeldt geeft het keurmerk de optie aan de klant om op een gemakkelijke wijze zijn/ haar mening achter te laten op onze service en de ervaringen met onze machine vision camera’s. Wij waarderen elke mening. Als iemand een negatieve beoordeling achterlaat, spelen wij hier uiteraard ook op in. Alle mogelijke knelpunten en punten van verbetering die wij nog niet ontdekt hebben kunnen wij hierdoor optimaliseren. Wij streven dan ook naar 100% klanttevredenheid. U heeft de mogelijkheid om de ervaringen te lezen van andere klanten die onze machine vision camera’s gebruiken zodat u overtuigd raakt van de kwaliteit van onze machine vision camera. Daarnaast kan uw review onze toekomstige klanten overtuigen. Deze extra groei aan klanten zal op de lange termijn ervoor zorgen dat wij nog meer kosten kunnen drukken. Dit heeft tot gevolg dat u uiteindelijk nog goedkoper een machine vision camera kan kopen. Daarom is een beoordeling van u over onze machine vision camera heel belangrijk. U kunt daar zelf op lange termijn de vruchten van plukken.

Het proces voor het verkrijgen van een Keurmerk voor een machine vision camera webwinkel

Voorafgaand van het verkrijgen van een keurmerk werd onze machine vision camera webwinkel beoordeelt op het vlak van wettelijke eisen. Volgens de organisatie van WebwinkelKeur blijkt dat 70% van alle webwinkels niet voldoet aan de eisen. Bij onze machine vision camera webwinkel was dit in eerste instantie ook het geval. Aan de hand van de adviezen van WebwinkelKeur hebben wij onze webwinkel voor machine vision camera’s zodanig aangepast dat deze goedgekeurd is. Hierdoor zijn wij en vooral u zeker dat onze webshop voor machine vision camera’s de juiste algemene voorwaarden, privacy beleid etc. hanteert. Het geeft een zeker gevoel wanneer een externe partij een juridische blik geeft op onze website voor machine vision camera’s. Dit helpt met het voorkomen van geschillen en situaties van ongemak voor beide partijen.


Wat is webwinkelkeur en EMOTA?

WebwinkelKeur werkt samen met EMOTA voor een internationaal (in de EU) geaccepteerd keurmerk. Dit zorgt ervoor dat u met zekerheid machine vision camera’s kunt bestellen door de gehele EU. We zijn hierbij ook gecertificeerd om het EMOTA European Trustmark te vertonen. Dit certificaat verzekerd dat onze machine vision camera webshop de volgende zekerheden biedt:
-    Al onze machine vision camera’s hebben een uitgebreide en duidelijk product beschrijving, met de betrekkelijke verkoop informatie
-    Dat onze dienst, de verkoop van machine vision camera’s, geschikt, betrouwbaar, veilig en volgens de wet zijn
-    Dat u altijd op de hoogte gesteld wordt van kosten, beperkingen en andere variabelen voordat u betaald voor uw machine vision camera
-    Dat kosten die weergegeven worden overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn zoals belasting, bezorging en andere toeslagen
-    Toegang tot u bestelprogressie en geschiedenis
-    Dat de details van uw levering vermeldt worden na het plaatsen van een order voor machine vision camera’s
-    Dat de bestelde machine vision camera’s altijd in een goede staat aankomen

Een constant proces

De criteria voor het certificaat zijn een constant proces. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de Europese privacy wet en dergelijke. Deze nieuwe wetgevingen zorgen ervoor dat vele webshops en websites bepaalde elementen van het domein moeten aanpassen. Het keurmerk bewaakt het proces dat wij compliant blijven met deze nieuwe wetten om het keurmerk voor onze machine vision camera webshop te behouden.

Waarom een machine vision camera kopen bij een webwinkel met Keurmerk?

Samenvattend zorgt het keurmerk voor een vertrouwelijke en geoptimaliseerde online omgeving voor u als klant. Binnen deze vertrouwelijke omgeving doen wij er alles aan om de klantenervaring zo goed mogelijk te houden. Zo ervaart u de beste service bij de aanschaf van een machine vision camera bij GeT Cameras.
  Vision Camera Specialist     21-11-2018 17:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.