Onze machine vision camera's  zijn beschikbaar met 3 verschillende soorten interfaces. Elke interface heeft zijn specifieke kenmerken:

USB2 Camera

De USB2 camera interface is het goedkoopste en het gemakkelijkste in gebruik. De bandbreedte en kabellengte zijn gelimiteerd. Ideaal voor applicaties die maximaal 1.3MP met 30fps of 5MP met 7fps nodig hebben, met een kabellengte niet langer dan 5 meter.

USB3 Vision Camera

De USB3 vision camera interface is de snelste interface die we aanbieden, ook gebruikt het minder computer processor power dan de andere interfaces. Dit maakt het ideaal voor hoge resolutie of hoge snelheden. De kabellengte is echter beperkt tot 4.6meter. Meer informatie over de het USB3 Vision camera protocol leest u in onze blog.

GigE Vision Camera

De GigE vision camera interface wordt voornamelijk gebruikt in machine vision applicaties waar lange kabels (>5meter) benodigd zijn. De bandbreedte bevindt zich tussen USB2.0 en USB3.0. Ideaal voor de meeste machine vision applicaties. Zowel 20MP sensoren met lage frame snelheden als lage resolutie camera’s met hoge frame snelheden zijn beschikbaar.Privacy statement - Disclaimer - Algemene Voorwaarden - Retourafhandeling - Klachten - KvK: 67545947 - BTW NL857067588B01

De waardering van www.get-cameras.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 46 reviews.