Missie

Wij willen bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling van technologie.
Door ons uniek business model maken wij het gebruik van industriële camera's betaalbaar
en bieden wij deze voor een eerlijke prijs aan in onze online winkel.

Visie

Marktleider voor machine vision componenten in Europa worden
gebaseerd op prijs versus kwaliteit versus support.

GeT Cameras

GeT Cameras is de exclusieve distributeur van Daheng Imaging in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. We zijn ambitieus, gedreven en innovatief, gevestigd in het midden van Brainport Eindhoven, Nederland. 

GeT Cameras verkoopt alleen hoge kwaliteitsproducten van Daheng Imaging welke al meer dan 25 jaar in de markt aanwezig zijn. De ervaring die is opgebouwd in de machine vision en medische imaging staan hiervoor garant. 

Lage overhead kosten zijn gerealiseerd op alle gebieden in de onderneming en distributie mede door veel processen te automatiseren. 

Wij bieden lage stukprijs omdat wij geloven dat elk project of product start met de order van een enkele camera. Daarom kiezen wij ervoor deze prijs per stuk te laten gelden voor zowel een order van een enkele camera tot orders van 199 camera's.
GeT Cameras heeft het vetrouwen dat hierdoor het volume toeneemt in de toekomst.


 

Vetrouwde webwinkel

Webwinkel Keurmerk

Locaties

Het GeT Cameras hoofdkantoor en distributiecentrum is gevestigd in Brainport Eindhoven. Vanuit deze locatie worden alle goederen verzonden naar klanten in Europa. Het hoofdkantoor is verantwoordelijk voor support, administratie en sales. Er is een extra sales office in Londen (UK) en Duesseldof (DE), gericht op de lokale markt. 
 
room Europe Head Office room UK Sales Office room Germany Sales Office
map Kastanjelaan 400, 5616LZ Eindhoven, The Netherlands                                               map Level 17, Dashwood House, 69 Old Broad Street, London EC2M 1QS, United Kingdom mapWR-Speditionsstraße 1, 40221 Düsseldorf, Germany                                    
call +31408514838 call +442032878860 call +31408514838
mail cs@get-cameras.com mail cs@get-cameras.com mail cs@get-cameras.de


 

Daheng Imaging


De Unique Selling Points van Daheng Imaging zijn:
 • Lage prijzen
 • Sterk en breed productportfolio
 • Product life cycle management, minimaal 7 jaar

Om deze Unique Selling Points te realiseren hanteert Daheng Imaging de volgende strategie:
 • Lage prijzen door economy of scale. Daheng Imaging is de grootste machine vision camera fabrikant in China. Elektronische componenten zijn in China goedkoper door de grote volumes. De goedkope materialen gecombineerd met goede relaties met sensor fabrikanten zorgen voor lagere inkoopprijzen van materialen benodigd voor de camera.
 • Sterk en breed productportfolio zonder overbodige features. In totaal zijn er meer dan 100 verschillende camera modellen met diverse interfaces (USB2, USB3, GigE) en resoluties van 0.3MP t/m 20MP. Daheng Imaging camera’s hebben standaard features zoals exposure, gain, white balance control enzovoort, maar geen dure overbodige features zoals pixel binning en skipping. Door het aantal features te reduceren is er minder ontwikkeltijd en minder dure FPGA’s (hardware) nodig. Het resultaat is een lagere prijs per camera en een snellere ontwikkelingstijd. Hierdoor is het realiseren van een breed productportfolio mogelijk.
 • Gegarandeerde kwaliteit. Daheng Imaging test elke camera vóór het verlaten van de fabriek, waardoor kwaliteit geborgd wordt. De camera’s moeten een verouderingstest van 7 dagen doorstaan in warme en koude temperaturen en een 72 uur durende full load test. Hierdoor is het voor Daheng Imaging mogelijk om 3 jaar garantie te bieden op de camera’s.
 • Product life cycle management. Daheng Imaging heeft een aantoonbaar trackrecord van product life cycle management. Op dit moment is het nog steeds mogelijk om de eerst ontwikkelde frame grabbers van Daheng Imaging te kopen. Elke camera is ontworpen om een minimale levensduur van 7 jaar te halen. Elke camera van meer dan 10 jaar oud is nog steeds te koop waarmee niet alleen het product zijn erkenning in de markt heeft maar ook de posititie van Daheng Imaging als vooraanstaande leverancier van industriële camera's.

Background

Daheng Imaging is opgericht in 1991 en zijn marktleider in het leveren van professionele imaging componenten en machine vision oplossingen. Sinds de oprichting is het bedrijf gedreven geweest om nieuwe imaging en vision technologieën te ontwikkelen. Daarnaast heeft het bedrijf een groot aantal vision producten en innovaties geleverd gedurende de tijd. Na 20 jaar gigantische groei is Daheng Imaging het meest bekende en succesvolle vision bedrijf geworden in China. Het bestaat uit 3 verschillende business units:
 • China Daheng Group, Inc. Beijing Image Vision Technology Branch is de leverancier voor machine vision componenten
 • Beijing Daheng Image Vision Co., Ltd ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt machine vision systemen en inspectiemachines voor de print industrie, de farmaceutische industrie, textiel industrie, elektronische industrie, glas industrie en nog veel meer.
 • Beijing Daheng Prust Medical Technology levert machine vision met betrekking tot de medische markt.
Daheng Imaging Team:
 • Hoofdvestiging in Beijing
 • Meer dan 700 medewerkers
 • Groot netwerk met support en service rondom China
 • Meer dan 200 professionals zijn actief binnen Research & Development