Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Home Lenzen Telecentric lens

Filter

Filter Filter
Telecentric-lens

Koop een industriële telecentrische c-mount lens

Een telecentrische c-mount lens wordt gebruikt in toepassingen waar zeer nauwkeurige metingen vereist zijn. Dit komt doordat een telecentrische lens bijna geen beeldvervorming heeft, geen vergrotingsveranderingen als gevolg van objectverplaatsing, geen perspectieffouten en geen lensschaduw. Het resultaat is een afbeelding, waarbij de objecten in het midden dezelfde afmetingen en grijswaarden hebben als de objecten in de hoek van de afbeelding. De afmetingen van een telecentrische lens zijn altijd groter dan het vereiste gezichtsveld. Dit maakt een telecentrische lens voor een groot beeldveld erg groot en duur. Online bieden wij onze standaard telecentrische lenzen aan voor standaard beeldvelden. Moet u een groot object inspecteren? Contacteer ons dan, zodat wij onze speciale telecentrische c-mount lens kunnen aanbieden.


Weergave:
  1 / 11  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Hoe bevestig ik een telecentrische lens?

Onze telecentrische lenzen zijn c-mount. Ze passen op onze standaard c-mount machine vision-camera's. Bij horizontaal gebruik van de telecentrische lens moet de lens een steunbeugel hebben, anders wordt de kracht op de c-mount van de machine vision camera te groot. Als de lens verticaal is gemonteerd, heeft een telecentrische lens geen steunbeugel nodig. Vaak besluit de mechanisch ontwerper echter om een ā€‹ā€‹houder te maken voor de telecentrische lens die aan het frame van de machine wordt gemonteerd in plaats van de telecentrische lens op de camera te bevestigen en de camera aan het frame van de machine te monteren. Dit komt door trillingen. Het monteren van de telecentrische lens op het frame van de machine zal resulteren in een hardware-opstelling waarbij de camera en lens minder trillen, wat resulteert in een scherper beeld.

Telecentrische lens met coaxiale lichtinvoer

Al onze telecentrische lenzen kunnen voorzien worden van een coaxiale lichtinvoer. Bij het aansluiten van een coaxiaal LED-licht zal een halftransparante spiegel in de telecentrische lens het licht door de lens op het object projecteren. Het zorgt voor een uniform licht.

Vragen over een telecentrische lens?

Heeft u vragen of een specifiek verzoek met betrekking tot een telecentrische lens, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnnen naast onze standaard lenzen nog een groot aantal andere telecentrische lenzen aanbieden.


Laatst bekeken producten