Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Home Lenzen Lens adapters

Filter

Filter Filter
Lens-adapters

Lensadapters voor industriële camera's

Adapters voor C-mount naar M12-mount, tussenringen en focallength extenders voor toepassingen waarbij de standaard lensoplossing niet het optimale gezichtsveld biedt op de gewenste werkafstand. Onderaan deze pagina leggen we uit hoe u de verschillende type lensadapters kunt gebruiken, zoals C-mount naar M12 mount adapter, tussenringen en focallength extenders met onze M12 en C-mount lenzen.


Weergave:


Bezig met laden...

C / CS-mount naar M12-adapters

De C- of CS-mount naar M12-lensadapters worden gebruikt om M12-lenzen op een camera met C-mount of CS-mount te bevestigen. M12-lenzen zijn goedkoper, compacter en hebben minder gewicht. In sommige toepassingen zijn deze parameters van cruciaal belang. Zonder deze adapter is het niet mogelijk om een ā€‹ā€‹M12 lens te monteren op een C of CS-mount industriële camera.

M12 of C-mount verlengringen

Verlengringen worden gebruikt om de minimale werkafstand van een C-mount- of M12-lens te verkorten. De meeste industriële lenzen hebben een werkafstand van 100 mm of meer. Door het toevoegen van tussenringen kan deze afstand worden verkleind. Bij het verkleinen van de werkafstand wordt ook de scherptediepte verkleind. Het toevoegen van tussenringen zal de optische prestaties van de lens en de lichtgevoeligheid verminderen. Daarom worden M12 of C-mount tussenringen alleen gebruikt in specifieke industriële toepassingen.

Focal length extender

Met een focal lenght extender kunt u de brandpuntsafstand (focal lenght) van de lens met een factor 2 of 4 verlengen. Door deze focal lenght extender te gebruiken in combinatie met een 35 of 50 of 75 mm c-mount lens kunt u focal lenghts maken van 70mm, 100mm, 150mm, 200mm en 300mm.


Laatst bekeken producten