Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen

Klantspecifieke, rebranding of whitelabel industriële camera's

GeT Cameras biedt op maat gemaakte, rebranded en whitelabel (naamloze) industriële camera's aan. We analyseren uw camera eisen, bepalen de best mogelijke prijs en doen binnen 1-3 werkdagen een voorstel. De minimale bestelhoeveelheid voor maatwerk begint al bij slechts 10 stuks, afhankelijk van het type maatwerk.
Neem contact met ons op om uw project te bespreken voor industriële camera's, lenzen en verlichting op maat, white label of rebranded.

Whitelabel versus Rebranding van een industriële camera

Een whitelabel industriële camera is onze industriële camera met een zwarte behuizing. De zwarte behuizing heeft geen logo erop. Als de camera is geïnstalleerd, kan de eindgebruiker het cameramerk niet zien. De whitelabel camera heeft aan de onderkant nog een typesticker die het exacte modelnummer van de whitelabel camera laat zien. Bovendien is het mogelijk om de fabrikantnaam en het modelnummer uit de firmware van de whitelabel camera te verwijderen, zodat de softwaretoepassing alleen een cameramodelnaam herkent die door u is gedefinieerd.
We kunnen ook de industriële camera rebranden. Vervolgens wordt uw logo op de camerabehuizing gedrukt en kan uw bedrijfsnaam de fabrikantnaam in de firmware zijn. Het resultaat is dat wanneer de klant de camera aansluit, de software een camera detecteert met uw bedrijfsnaam en modelnaam. We maken whitelabel en rebranding van onze industriële camera's al beschikbaar bij geringe afnames en tegen minimale meerkosten.


Weergave:


Bezig met laden...
OEM-CAMERA-SET-V1
OEM-CAMERA-SET-V1

€ 330,00

+winkelmand

Laatst bekeken producten