Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Home Lenzen UV Lens
UV-Lens

UV Lenses

Onze UV-lenzen bieden een nieuwe manier om objecten te inspecteren met behulp van ultraviolet licht. Standaardlenzen zijn beperkt tot het zichtbare lichtspectrum of infrarood en missen gevoeligheid in de lagere golflengtes. Door de lagere golflengtes te gebruiken, is het mogelijk inspecties en analyses uit te voeren die onmogelijk zijn met standaardlenzen. Onze UV-lenzen zijn ontworpen om te matchen met onze UV-camera's. Door ze te combineren met onze camera's bent u verzekerd van hoogwaardige beeldresultaten.

Hieronder vindt u een overzicht van al onze modellen. U kunt ook onderaan deze pagina meer algemene informatie vinden over de UV-lenzen. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.


Weergave:


Bezig met laden...

Wat is UV?

In tegenstelling tot zichtbaar licht heeft UV-licht kortere golflengtes (tussen 10 en 400 nanometer). Onze lenzen werken binnen het bereik van 240-1000 nm. Dit maakt het mogelijk voor industriële toepassingen om te zien wat eerder onzichtbaar was - een geheel nieuwe wereld die wordt onthuld door de kracht van de UV-golflengte.

UV Lenzen

Bij het gebruik van een UV camera is het cruciaal om een lens te kiezen die compatibel is met en geoptimaliseerd is voor het UV golflengtebereik. Het gebruik van een standaardlens die is ontworpen voor het zichtbare spectrum kan resulteren in een lagere resolutie en afbeeldingen van mindere kwaliteit. Onze lenzen zijn ontworpen met materialen die geoptimaliseerd zijn voor hoge prestaties in het UV spectrum en maximale transmissie op UV golflengten. 

Onze C-mount UV lenzen zijn ontworpen om te voldoen aan de duurzaamheids- en betrouwbaarheidseisen van industriële omgevingen. Ze zijn bestand tegen veeleisende industriële omstandigheden. Het golflengtebereik omvat licht UV, van 240 nm tot 1000 nm. 

Levenscyclusbeheer UV lenzen

De serie UV lenzen wordt in grote aantallen verkocht en zal nog lange tijd worden geproduceerd. Bijna elk lensmodel dat sinds onze oprichting aan ons portfolio is toegevoegd, is nog steeds op voorraad. We begrijpen het belang van planning en daarom informeren we klanten proactief over het komende End-Of-Life (EOL) voor elke UV lens. Een laatste melding zorgt ervoor dat u een laatste aankooporder kunt plaatsen. Zelfs na EOL is een herstart van de productie altijd mogelijk, met een minimum bestelhoeveelheid (MOQ) van slechts 300 stuks. 

Kwaliteitscontrole en garantie op UV lenzen

Om de kwaliteit van de UV lenzen te garanderen, is een nauwgezet proces in meerdere stappen nodig. Het begint allemaal met strenge inspecties van binnenkomende materialen. De productielijn zelf wordt nauwgezet voorbereid, inclusief controles van de veiligheidsuitrusting van de werknemers en grondige reiniging van de apparatuur. 

Tijdens de productie wordt voor elke stap een strikt protocol gevolgd. Inspecties worden zowel visueel als met behulp van gespecialiseerde instrumenten uitgevoerd om de naleving van deze normen te garanderen. Elk brillenglas ondergaat een eindinspectie om te bevestigen dat het voldoet aan zowel de optische als de mechanische vereisten. Bovendien worden proeflenzen voor verzending nogmaals gecontroleerd. 

Deze uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat alle aspecten van de productie worden gedocumenteerd in gedetailleerde rapporten. Elke UV lens dat op enig punt niet voldoet aan de vastgelegde kwaliteitsnormen, wordt gemarkeerd als niet-conform. Vervolgens worden er corrigerende maatregelen genomen zowel de kwaliteit van de specifieke batch als het algehele productieproces te waarborgen. Deze voortdurende controle waarborgt de kwaliteit van UV lenzen, van de gebruikte grondstoffen tot het eindproduct dat aan u wordt geleverd. 


Laatst bekeken producten