Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Home Industriƫle-camera Boardlevel-Camera

Filter

Filter Filter
Boardlevel-Camera

Industriële single board camera's voor embedded vision

Onze industriële USB3 single board camera's voor embedded vision zijn online beschikbaar. Boardlevel / PCB-camera's zijn geschikt voor productontwikkelingen die een single board cameramodule vereisen met een kleine vormfactor en een lage prijs. Deze PCB camera's hebben een USB3-interface voor stroom, communicatie en beeldoverdracht. Een aparte connector biedt een in- en uitgang om meerdere embedded vision camera modules te synchroniseren. De hardware input kan gebruikt worden om de single board camera hardwarematig te triggeren. De output van de single board camera kan bijvoorbeeld een externe verlichting triggeren. Embedded vision camera modules worden vaak geïntegreerd in het product van onze klanten, zoals oogheelkundige apparaten, ANPR-camera's, handheld-apparaten, metrologische apparaten en digitale microscopen. Neem contact met ons op om uw project te bespreken waarvoor een industriële USB3 single board PCB-camera nodig is.


Weergave:


Bezig met laden...

Wanneer kan ik een embedded vision camera module gebruiken?

Embedded vision is het gebruik van industriële cameramodules in een eindproduct. De cameramodules zijn de ogen van het product en daarmee een zeer essentieel onderdeel van het complete product. Onze klanten gebruiken onze single board camera modules vanwege:
- Vorm, onze single board camera's zijn zeer compact.
- Stereovision. We hebben speciale boardlevel camera's ontwikkeld voor 3D stereo vision-toepassingen. U kunt meerdere beeldsensoren aansluiten op één USB3 Vision board.
- Mogelijkheid tot maatwerk. Op verzoek van de klant kunnen we de vormfactor wijzigen of extra functies toevoegen aan de embedded vision camera modules.


Laatst bekeken producten