Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Home Custom

Machine vision producten op maat

We bieden een breed scala aan machine vision camera’s, lenzen en verlichting in ons portfolio. Naast het standaard productportfolio voor computer vision producten bieden we de mogelijkheid om machine vision producten op maat te maken om specifiek aan uw eisen/behoeften te voldoen. Voor sommige toepassingen is een op maat gemaakt machine vision systeem vereist. We bieden aangepaste camera’s, lenzen en verlichtingsoplossingen zodat u kunt profiteren van betere prestaties, kostenefficiëntie en schaalbaarheid. Aangepaste vision oplossingen bieden u de flexibiliteit om in te spelen op veranderende projectvereisten. Een op maat gemaakt machine vision producten kan ook dat ene concurrentievoordeel bieden dat u nodig heeft voor uw product met gespecialiseerde mogelijkheden. Onze vision experts helpen u graag bij het vinden van de oplossing op maat voor uw vision systeem die precies voldoet aan uw behoeften. Neem contact op via de volgende link voor mogelijkheden voor op maat gemaakte machine vision producten


Weergave:

Machine vision camera’s op maat

Het aanpassen van uw machine vision camera kan een groot aantal voordelen bieden voor uw specifieke machine vision project. We bieden een breed scala aan standaard USB3 camera’s en GigE camera’s, maar een aangepaste machine vision camera kan die ene oplossing bieden die nodig is om aan uw specifieke projectvereisten te voldoen. Of het nu gaat om speciale lenzen met niet-standaard specificaties of het aanpassen van afmetingen om in een beperkte ruimte te passen, wij helpen u de juiste aangepaste vision camera te vinden.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de camerabehuizing aan te passen met uw eigen merklogo of kleur en unieke functies te integreren, zoals ultrakorte exposure times of gespecialiseerde triggerfuncties. Naast de fysieke aspecten van de camera omvatten onze flexibele aanpassingsopties firmware aanpassingen en complete rebrandingpakketten. De totale aanpassingskosten variëren afhankelijk van de complexiteit van uw wensen. Ons doel is om kosteneffectieve vision oplossingen op maat te leveren die passen bij uw budget en productievolumes. Met lage minimale bestelhoeveelheden biedt een op maat gemaakte machine vision oplossing een geweldige oplossing voor een verscheidenheid aan projecten. 

Machine vision lenzen op maat

Voor het aanpassen van machine vision lenzen gelden dezelfde voordelen en overwegingen. Ons uitgebreide assortiment standaard machine vision lenzen kan worden aangepast om beter te voldoen aan uw exacte projectbehoeften. Door machine vision lenzen op maat te maken, kunt u precies voldoen aan gespecialiseerde cameravereisten. Of u nu lenzen nodig heeft die zijn ontworpen voor specifieke afmetingen of rebrandingopties wilt ontdekken om aan te sluiten bij uw merkidenteit, aangepaste lenzen kunnen een geweldige oplossing bieden. Ook voor de integratie van speciale functies, zoals instelbare focal lengths of verbeterde optische coatings, biedt maatwerk een aangepaste benadering voor het optimaliseren van uw vision systeem.

Net als bij op maat gemaakte camera’s bieden we flexibele opties om standaard machine vision lenzen aan te passen, waaronder wijzigingen aan de fysieke lenskenmerken, firmware aanpassingen en zelfs compelete rebrandingpakketten. Daarnaast bieden we transparante prijssstructuren en flexibele minimale bestelhoeveelheden. Dit zorgt ervoor dat uw op maat gemaakte lensoplossing niet alleen geoptimaliseerd is voor prestaties, maar ook kosteneffectief is en u de mogelijkheid biedt om op te schalen volgens uw productiebehoeften. 

Machine vision verlichting op maat

Het aanpassen van machine vision verlichting is een ander belangrijk aspect bij het bouwen van een vision systeem. Onze gevarieerde portfolio van standaard machine vision verlichtingsoplossingen kan verder worden verbeterd door deze aan te passen aan unieke projectvereisten. Enkele voorbeelden van maatwerkoplossingen zijn het aanpassen van de spectrale kenmerken aan specifieke materiaaleigenschappen en het ontwerpen van speciale verlichtingsgeometrieën om uitdagende oppervlakten te verlichten. U kunt ook functies integreren zoals instelbare intensiteit of gesynchroniseerde strobing die ervoor zorgen dat u optimale beeldresultaten behaalt. Onze aangepaste verlichtingsoplossingen hebben klanten geholpen om hun inspectienauwkeurigheid te verbeteren, defecten beter te detecteren en hun machine vision processen te stroomlijnen voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid. 

Net als bij op maat gemaakte camera’s en lenzen hebben we een flexibele en open benadering van het aanpassen van verlichting om u te helpen vinden wat u zoekt. We kunnen u informeren over de mogelijkheden van fysieke aanpassingen, firmware aanpassingen en uitgebreide rebranding opties. Onze transparante prijsmodellen en aanpasbare minimale bestelhoeveelheden zorgen voor een kosteneffectieve en schaalbare verlichtingsoplossing op maat voor uw project. 


Laatst bekeken producten